redonyablak.hu - Az otthon melegéért

Fa ablakok technikai jellemzői:

Standard 68 mm-es ablak:

    Ug= 1,1 W/m2K
    Uw=1,6 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Extra 78 mm-es ablak:

    Ug= 0,7 W/m2K
    Uw=1,1 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Premium 88 mm-es ablak:

    Ug= 0,6 W/m2K
    Uw=1,0 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Fa - alu ablak 68 mm:

    Ug= 1,1 W/m2K
    Uw=1,6 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Passzív fa - alu  ablak:

    Ug= 0,6 W/m2K
    Uw=0,8 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Premium 88mm-es fa ablak profil

A Premium 88 mm-es ablak:

  • időjárásálló alumínium vízvető és szárnytakaró
  • hőszigetelt üvegezés
  • több ponton való zárás
  • választható rusztikus vagy standard profillal

Szigetelési értékek:

Két rétegű üvegezésnél értendőek, ahol a hőszigetelt üveg 4-16-4-16-4 szerkezetű:

  • Ug= 0,6 W/m2K ( Üveg hő átbocsájtási tényezője)
  • Uw=0,93 W/m2K ( Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)
  • Rw=32 dB (-1;5)( Hangszigetelés)
  • g= 49% (összenergia áteresztés)

Jó tudni

Minden ablakhoz rendelhető szerkezetében és kinézetében hozzá illő bejárati ajtó!

Uf = a keret hőátbocsátási tényezője

Ug = az üveg hőátbocsátási tényezője

Uw = a teljes rendszer hőátbocsátási tényezője

Árkategória

Árkategóriák

Az árak a felszereltség függvényében változhatnak.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Nyílászáró, Ajtó, Ablak és Árnyékolás termékek szabvány és egyedi gyártása. Szolgáltatásaink:

  • Tanácsadás

    Kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre telefonon, Email-en vagy személyesen irodánkban ahol akár a gyártási folyamatokat is meg tudják mutatni önnek és segítenek megválaszolni kérdéseiket.

  • Árajánlatadás

    A megkeresésünk után munkatársaink minden esetben egyedi személyre szabott árajánlatot készítenek a legrövidebb idő alatt. A feladatunk, hogy az ön által megadott méretek alapján a legpontosabb és a legmegfelelőbb árajánlatot készítsük el. Online árajánlatkérés is lehetséges.

  • Helyszíni felmérés

    Cégünknél lehetőség van a nyílászárók, ajtók egyéb termékek árajánlatkérésekor, esetleg vásárlása előtt egy úgynevezett helyszíni méretpontosításra, amit a munkatársaink önnél a beépítés helyszínén végeznek el és ez által egy pontosabb képet tudunk adni a termékről, valamint önök is megnyugodhatnak, hogy egy szakember mérte fel a munkát. A felmérés után tudunk adni egy olyan pontos árajánlatot amely ha megfelel önnek egyből megrendelési majd pedig gyártási fázisba is kerülhet.

  • Méretre gyártás

    Az árajánlatot, méretpontosítást valamint a megrendelést követően történik a szerkezetek pontos méretre gyártása. Cégünknél minden szerkezet egyedi, nincsenek előre legyártott méretű nyílászárók, ajtók, redőnyök tehát akár ( mm ) eltérésekkel is tudunk gyártani. Amit nem saját magunk gyártunk, természetesen régi partnereinktől rendeljük meg a legrövidebb határidővel. A megrendelt és gyártásra előkészített termék a saját műhelyekben (ablakos, redőnyös, üveges, szinterező) kerül legyártásra. Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik szinte a kezdetektől a cégnél vannak, és sokat tudnak hozzá adni a minőségi termékek előállításához.

  • Üvegek méretre szabása (hőszigesítés)

    Üveges műhelyünkbe saját magunk szabjuk a sík és katedrál üveget, valamint több munka fázison keresztül készítjük a hőszig üveget, amit a műanyag, fa, és alumínium ablakokba, ajtókba függöny falakba építünk be. Vállaljuk külsős partnereinknek is a bérszabást, bérgyártást.

  • Helyszínre szállítás

    A termék legyártása után a megrendelő értesítést kap az árú átvételének időpontjáról ami történhet a telephelyen vagy a helyszínre történő szállítással. Az általunk beépített szerkezeteknél a kiszállítás ingyenes. Egyéb esetben, ha házhoz szállítást kér, akkor szállítási költséget számolunk fel. A megrendelésnél ennek anyagi költségeit tisztázni kell.

  • Szakszerű beépítés

    Külön beépítésre szakosodott munkatársaink építik be a nyílászárókat, redőnyöket, egyéb termékeket. Az esetlegesen kibontott, feleslegessé vált régi ajtókat, ablakokat ingyen elszállítjuk a helyszínről.

  • Befejező munkálatok

    A nyílászárók beépítése után a lehetséges kiegészítőket (párkányt, takarólécet, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót) felszereljük valamint vállaljuk az utólagos munkákat is mint a fal visszajavítása,a kisebb sérülések vakolása a régi redőny tok gipszkartonnal való lejavítását vagy a régi tokba való beépítésnél a tok eltakarását.

  • Javítások

    Elsősorban Klubtagjaink számára, vállaljuk a nem saját magunk által gyártott és beépített szerkezetek javítását, cseréjét.

    - ablakok ajtók: beállítását, zár cserét, újra üvegezést, ajtó panel cserét, pántok, vasalatok javítását, kilincsek cseréjét, stb.
    - redőnyök: javítását, gurtni cserét, lécek, lefutók pótlását, cseréjét, stb.
    - reluxa: újra füzést, lamella, létra cserét, stb.
    - szúnyogháló: csak háló cserét, rugó javítást, stb.
    - szalagfüggöny: karnis cserét, elszakadt függöny vállfa cserét, függöny lamella pótlást, újra füzést, gyöngy cserét stb.
    - napernyő: ponyva cserét, motor javítást stb.
    - üveg: cserét
    - beltéri ajtó: beállítását, zár, kilincs cseréjét stb.

  • Egyéb kiegészítők

    Lehetősége van több, általunk forgalmazott kiegészítő külön megvásárlására is pl: kilincsek, párkányok, rögzítőelemek, ragasztók, takarólécek, szellőztetők, árnyékolástechnikai alkatrészek.

  • Részletfizetési lehetőség

    A Cetelem Bankkal kötött szerződésünk által lehetőség nyílik a részletfizetésre is. A Bank többféle konstrukciót dolgozott ki ami közül szinte biztosra veheti hogy megtalálja az önnek leg inkább megfelelő részletfizetési módot. Bővebb felvilágosításért keresse munkatársainkat.

  • 1