redonyablak.hu - Az otthon melegéért

A régi hagyományos műanyag redőnyök egy kiforrott, de alapjaiban egyszerűbb technikai lehetőségeket magában rejtő rendszer. Nagy előnye hogy bárhova utólag is felszerelhető a nyílászáró külső részére. Mérete a külső káva szélessége és magassága. Leginkább kedvező ár arány értéke miatt választják sokan. A standard kivitelen kívül az úgynevezett kombi /szúnyoghálós / kivitel  is gyártható.

 • Redőnytok: védőfóliával ellátott  Lindab lemez anyagában festett, fóliázott, korrózióálló, valamint alumínium, ötszög, hatszög, íves formával, illetve a belsőtokos kivitelnél a tok is kamrás műanyag.
 • Redőny tengely: műanyag vagy szélesebb méretektől alumínium, ami a redőnytokban kialakított csapágytartó bakba illeszkedik. A tengely csapágyazása a tökéletes forgást biztosítja
 • A redőnytok két oldala műanyag, vagy alumínium, tartja a csapágytartó bakot, és a mozgatható szúnyogháló felfogató bakját.
 • A redőnyléc műanyag, német alapanyag UV stabil, 10 színből választható, redőny léc 37 mm-es műanyag, választható habos kivitelben is.
 • Redőny lefutó láb műanyag 44x53 mm a duplasínesnél
 • A redőny halk lefutását a zajcsökkentő gumiágy biztosítja,
 • A szúnyogháló mozgathatóságánál a lefutó sínben a szőrkefés lefutó biztosítja a rovarok kirekesztését.
 • A lefutó láb műanyag.
 • Szúnyoghálós műanyag redőnytok és a lefutó láb fehér vagy barna színben választható
 • Szúnyoghálós műanyag redőny készíthető igény szerint klasszikus záróléccel valamint alumínium záróléccel
 • A redőny mozgatása történhet hevederrel (gurtni), zsinórral, esetleg motorral, de ezt a mozgatást inkább az alumínium lécekhez ajánljuk.
 • Fehér vagy barna gurtni csévélő automatával választható
 • A szúnyogháló mozgatása történhet naponta vagy szezonálisan

 

Redőny típusok 2


 

  Redőny tokméret választó
A redőnytok mérete   Maximális redőnymagasság [cm]
 
Szélesség [cm]   Magasság [cm]   Csak redőny   Redőny+szúnyogháló
14   14   160   nem készül
16   16   250   160
18   18   300   250

 

A műanyag külsőtokos redőny kinézetre megegyezik az alumíniuméval.

Nyílászáró, Ajtó, Ablak és Árnyékolás termékek szabvány és egyedi gyártása. Szolgáltatásaink:

 • Tanácsadás

  Kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre telefonon, Email-en vagy személyesen irodánkban ahol akár a gyártási folyamatokat is meg tudják mutatni önnek és segítenek megválaszolni kérdéseiket.

 • Árajánlatadás

  A megkeresésünk után munkatársaink minden esetben egyedi személyre szabott árajánlatot készítenek a legrövidebb idő alatt. A feladatunk, hogy az ön által megadott méretek alapján a legpontosabb és a legmegfelelőbb árajánlatot készítsük el. Online árajánlatkérés is lehetséges.

 • Helyszíni felmérés

  Cégünknél lehetőség van a nyílászárók, ajtók egyéb termékek árajánlatkérésekor, esetleg vásárlása előtt egy úgynevezett helyszíni méretpontosításra, amit a munkatársaink önnél a beépítés helyszínén végeznek el és ez által egy pontosabb képet tudunk adni a termékről, valamint önök is megnyugodhatnak, hogy egy szakember mérte fel a munkát. A felmérés után tudunk adni egy olyan pontos árajánlatot amely ha megfelel önnek egyből megrendelési majd pedig gyártási fázisba is kerülhet.

 • Méretre gyártás

  Az árajánlatot, méretpontosítást valamint a megrendelést követően történik a szerkezetek pontos méretre gyártása. Cégünknél minden szerkezet egyedi, nincsenek előre legyártott méretű nyílászárók, ajtók, redőnyök tehát akár ( mm ) eltérésekkel is tudunk gyártani. Amit nem saját magunk gyártunk, természetesen régi partnereinktől rendeljük meg a legrövidebb határidővel. A megrendelt és gyártásra előkészített termék a saját műhelyekben (ablakos, redőnyös, üveges, szinterező) kerül legyártásra. Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik szinte a kezdetektől a cégnél vannak, és sokat tudnak hozzá adni a minőségi termékek előállításához.

 • Üvegek méretre szabása (hőszigesítés)

  Üveges műhelyünkbe saját magunk szabjuk a sík és katedrál üveget, valamint több munka fázison keresztül készítjük a hőszig üveget, amit a műanyag, fa, és alumínium ablakokba, ajtókba függöny falakba építünk be. Vállaljuk külsős partnereinknek is a bérszabást, bérgyártást.

 • Helyszínre szállítás

  A termék legyártása után a megrendelő értesítést kap az árú átvételének időpontjáról ami történhet a telephelyen vagy a helyszínre történő szállítással. Az általunk beépített szerkezeteknél a kiszállítás ingyenes. Egyéb esetben, ha házhoz szállítást kér, akkor szállítási költséget számolunk fel. A megrendelésnél ennek anyagi költségeit tisztázni kell.

 • Szakszerű beépítés

  Külön beépítésre szakosodott munkatársaink építik be a nyílászárókat, redőnyöket, egyéb termékeket. Az esetlegesen kibontott, feleslegessé vált régi ajtókat, ablakokat ingyen elszállítjuk a helyszínről.

 • Befejező munkálatok

  A nyílászárók beépítése után a lehetséges kiegészítőket (párkányt, takarólécet, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót) felszereljük valamint vállaljuk az utólagos munkákat is mint a fal visszajavítása,a kisebb sérülések vakolása a régi redőny tok gipszkartonnal való lejavítását vagy a régi tokba való beépítésnél a tok eltakarását.

 • Javítások

  Elsősorban Klubtagjaink számára, vállaljuk a nem saját magunk által gyártott és beépített szerkezetek javítását, cseréjét.

  - ablakok ajtók: beállítását, zár cserét, újra üvegezést, ajtó panel cserét, pántok, vasalatok javítását, kilincsek cseréjét, stb.
  - redőnyök: javítását, gurtni cserét, lécek, lefutók pótlását, cseréjét, stb.
  - reluxa: újra füzést, lamella, létra cserét, stb.
  - szúnyogháló: csak háló cserét, rugó javítást, stb.
  - szalagfüggöny: karnis cserét, elszakadt függöny vállfa cserét, függöny lamella pótlást, újra füzést, gyöngy cserét stb.
  - napernyő: ponyva cserét, motor javítást stb.
  - üveg: cserét
  - beltéri ajtó: beállítását, zár, kilincs cseréjét stb.

 • Egyéb kiegészítők

  Lehetősége van több, általunk forgalmazott kiegészítő külön megvásárlására is pl: kilincsek, párkányok, rögzítőelemek, ragasztók, takarólécek, szellőztetők, árnyékolástechnikai alkatrészek.

 • Részletfizetési lehetőség

  A Cetelem Bankkal kötött szerződésünk által lehetőség nyílik a részletfizetésre is. A Bank többféle konstrukciót dolgozott ki ami közül szinte biztosra veheti hogy megtalálja az önnek leg inkább megfelelő részletfizetési módot. Bővebb felvilágosításért keresse munkatársainkat.

 • 1