redonyablak.hu - Az otthon melegéért

Schüco FW50+SI alumínium függönyfal rendszer

A Schüco FW 50+.SI és FW 60+.SI rendszerrel passzívház minősített alumínium függönyfalak építhetőek, magas minőségi követelménnyel.
A lizéna-osztóborda rendszerű Schüco FW50+ és FW60+ alumínium függönyfalak új fejlesztésű .SI-változata (Super Insulation) a jövőbe mutató rendszerelemekkel érte el a kitűzött hőtechnikai célokat. Az újszerű izolátor az innovatív anyaghasználat és kialakítás következtében az energiaveszteséget minimalizálja. A szorítóprofil belső felületén elhelyezkedő reflexiós fólia is erősíti a jó hőszigetelő képességet 0,78 W/m²K értékig, a rögzítő csavar befolyását is figyelembe véve. A passzívház minősített változat ezt az értéket 48 mm-es három rétegű üvegezéssel éri el.

A darmstadti Passzívház Intézet által előírt Ucw ≤ 0,80 W/m²K értéket hitelesítetten teljesítette a szerkezet. Az elért eredményeket a Schüco függönyfalrendszer a Passzívház Intézet legújabb kritériumrendszerei alapján, mint a háromrétegű Ug = 0,70 W/m²K üvegezés alkalmazása, és 1,20 m x 2,50 m,raszterméret teljesítette. A vizsgálat és minősítés során a függönyfal szorítóprofil csavar befolyása mellett az üvegalátét befolyásoló hatását is figyelembe vették.

"A csavarbefolyás alacsony értéke döntően befolyásolta a tanúsítás sikerességét", fejtette ki Prof. Dr. Wolfgang Feist a darmstadti Passzívház Intézet vezetője. „Továbbá a kiváló eredményekhez a jó minőségű izolátor és az üvegszál erősítésű műanyag szorítóprofil is hozzájárult. A szorítóprofil kis hővezetési tényezője az egyik oka a csavarbefolyás csökkenésének. Üvegalátétként rozsdamentes acélt alkalmaztak, melynek a hővezető képessége nagyságrendileg kisebb az alumíniumnál. Az üvegfalc területét különösen jó hőszigetelő képességű PP-habbal töltötték ki."

Épületbe integrált photovoltaik Az épületek ökológiai mérlegét egy másik eszközzel, a Schüco FW 50+.SI függönyfalba integrált Schüco rendszerű photovoltaikkal érhetjük el. A Schüco rendszer ehhez többféle, a kábelvezetést lehetővé tévő függönyfalprofilokat és rögzítőelemeket kínál. A Schüco Photovoltaik megoldások mellett a Schüco kollektor rendszerek is integrálhatóak mind a függönyfalba, mind pedig a tetőre.

Nyílászáró, Ajtó, Ablak és Árnyékolás termékek szabvány és egyedi gyártása. Szolgáltatásaink:

 • Tanácsadás

  Kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre telefonon, Email-en vagy személyesen irodánkban ahol akár a gyártási folyamatokat is meg tudják mutatni önnek és segítenek megválaszolni kérdéseiket.

 • Árajánlatadás

  A megkeresésünk után munkatársaink minden esetben egyedi személyre szabott árajánlatot készítenek a legrövidebb idő alatt. A feladatunk, hogy az ön által megadott méretek alapján a legpontosabb és a legmegfelelőbb árajánlatot készítsük el. Online árajánlatkérés is lehetséges.

 • Helyszíni felmérés

  Cégünknél lehetőség van a nyílászárók, ajtók egyéb termékek árajánlatkérésekor, esetleg vásárlása előtt egy úgynevezett helyszíni méretpontosításra, amit a munkatársaink önnél a beépítés helyszínén végeznek el és ez által egy pontosabb képet tudunk adni a termékről, valamint önök is megnyugodhatnak, hogy egy szakember mérte fel a munkát. A felmérés után tudunk adni egy olyan pontos árajánlatot amely ha megfelel önnek egyből megrendelési majd pedig gyártási fázisba is kerülhet.

 • Méretre gyártás

  Az árajánlatot, méretpontosítást valamint a megrendelést követően történik a szerkezetek pontos méretre gyártása. Cégünknél minden szerkezet egyedi, nincsenek előre legyártott méretű nyílászárók, ajtók, redőnyök tehát akár ( mm ) eltérésekkel is tudunk gyártani. Amit nem saját magunk gyártunk, természetesen régi partnereinktől rendeljük meg a legrövidebb határidővel. A megrendelt és gyártásra előkészített termék a saját műhelyekben (ablakos, redőnyös, üveges, szinterező) kerül legyártásra. Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik szinte a kezdetektől a cégnél vannak, és sokat tudnak hozzá adni a minőségi termékek előállításához.

 • Üvegek méretre szabása (hőszigesítés)

  Üveges műhelyünkbe saját magunk szabjuk a sík és katedrál üveget, valamint több munka fázison keresztül készítjük a hőszig üveget, amit a műanyag, fa, és alumínium ablakokba, ajtókba függöny falakba építünk be. Vállaljuk külsős partnereinknek is a bérszabást, bérgyártást.

 • Helyszínre szállítás

  A termék legyártása után a megrendelő értesítést kap az árú átvételének időpontjáról ami történhet a telephelyen vagy a helyszínre történő szállítással. Az általunk beépített szerkezeteknél a kiszállítás ingyenes. Egyéb esetben, ha házhoz szállítást kér, akkor szállítási költséget számolunk fel. A megrendelésnél ennek anyagi költségeit tisztázni kell.

 • Szakszerű beépítés

  Külön beépítésre szakosodott munkatársaink építik be a nyílászárókat, redőnyöket, egyéb termékeket. Az esetlegesen kibontott, feleslegessé vált régi ajtókat, ablakokat ingyen elszállítjuk a helyszínről.

 • Befejező munkálatok

  A nyílászárók beépítése után a lehetséges kiegészítőket (párkányt, takarólécet, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót) felszereljük valamint vállaljuk az utólagos munkákat is mint a fal visszajavítása,a kisebb sérülések vakolása a régi redőny tok gipszkartonnal való lejavítását vagy a régi tokba való beépítésnél a tok eltakarását.

 • Javítások

  Elsősorban Klubtagjaink számára, vállaljuk a nem saját magunk által gyártott és beépített szerkezetek javítását, cseréjét.

  - ablakok ajtók: beállítását, zár cserét, újra üvegezést, ajtó panel cserét, pántok, vasalatok javítását, kilincsek cseréjét, stb.
  - redőnyök: javítását, gurtni cserét, lécek, lefutók pótlását, cseréjét, stb.
  - reluxa: újra füzést, lamella, létra cserét, stb.
  - szúnyogháló: csak háló cserét, rugó javítást, stb.
  - szalagfüggöny: karnis cserét, elszakadt függöny vállfa cserét, függöny lamella pótlást, újra füzést, gyöngy cserét stb.
  - napernyő: ponyva cserét, motor javítást stb.
  - üveg: cserét
  - beltéri ajtó: beállítását, zár, kilincs cseréjét stb.

 • Egyéb kiegészítők

  Lehetősége van több, általunk forgalmazott kiegészítő külön megvásárlására is pl: kilincsek, párkányok, rögzítőelemek, ragasztók, takarólécek, szellőztetők, árnyékolástechnikai alkatrészek.

 • Részletfizetési lehetőség

  A Cetelem Bankkal kötött szerződésünk által lehetőség nyílik a részletfizetésre is. A Bank többféle konstrukciót dolgozott ki ami közül szinte biztosra veheti hogy megtalálja az önnek leg inkább megfelelő részletfizetési módot. Bővebb felvilágosításért keresse munkatársainkat.

 • 1