redonyablak.hu - Az otthon melegéért

Fa ablakok technikai jellemzői:

Standard 68 mm-es ablak:

    Ug= 1,1 W/m2K
    Uw=1,6 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Extra 78 mm-es ablak:

    Ug= 0,7 W/m2K
    Uw=1,1 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Premium 88 mm-es ablak:

    Ug= 0,6 W/m2K
    Uw=1,0 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Fa - alu ablak 68 mm:

    Ug= 1,1 W/m2K
    Uw=1,6 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Passzív fa - alu  ablak:

    Ug= 0,6 W/m2K
    Uw=0,8 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Fa-Alu ablak profil

A Fa - Alu ablaktípusban találkozik a fa melegsége az alumínium tisztaságával és méltóságával. Termékcsaládunk ezen tagjánál a fakeret megteremti az otthon meghitt hangulatát, míg az alumínium borítás praktikusan biztosítja a védelmet az időjárás viszontagságai ellen.

Cégünk 6 különböző megjelenésű, formájú és tuljadonságú profillal dologozik. A két fő csoportunk a standard és a minimál rendszerek. A Standard rendszert ajánljuk minden olyan újépítéshez és felújításhoz ahol fontos az ablak külső oldali felület védelme, viszont a kényelem és használhatóság magas szintű. 

 

A Minimál rendszert ajánljuk olyan újépítéshez és felújításhoz ahol fontos az ablak külső oldali felület védelme, s az épülő ház, egyedi vonalvezetésű, megjelenésű ház, a mai kornak megfelelő stílust képviel. Kivitelezni tudjuk ezzel a stílussal a mély üvegezést, amikor kifejleszettük ezt a rendszert a cél az volt, hogy minél nagyobb, összefüggő üvegtáblákat tudjunk használni. Ebben a rendszerben nem találhatóak betétcsapok, a cél a minél nagyonn üveg bevilágító méret megközelítése.faablako profil3

Minden profil mellé tudunk ajánlani ugyanolyan típusú profilú termékeket, bejárati ajtót, toló - bukót, emelő - tolót, harmónika rendszert.

Jellemzők:

 • Minőségi fa alapanyag, hőszigetelt üvegezés, maximális kényelem, több ponton való záródás, időjárás álló, külső alumínium keretszerkezet (akár 10 év vagy 30 év garanciával), ragasztott gérvágott és excenterrel összeépített alu keretek, szép illesztések, klipszrendszeren való rögíztés, üvegtörés esetén, gyors precíz üvegcsere
 • Igény szerint akár fa mintázatú ALU profil család ( aranytölgy, fenyő, bükk, mahagóni), üvegléc nélküli profil, egyedi megjelenés és design (standard vagy minimál rendszer), prémium értékek elérése, belső oldali száraz üvegezés epdm tőmítéssel, rejtett vasalattal, akár 150 kg teherbírással, tehermentesítővel, Opcóként Roto mVS integrált mágneses riasztó rendszerrel.

Szigetelési értékek:

Fa - Alu Standard 88 mm profilra
Két rétegű üvegezésnél értendőek, ahol a hőszigetelt üveg 4-16-4-16-4 szerkezetű.

 • Ug= 0,6 W/m2K ( Üveg hő átbocsájtási tényezője)
 • Uw=0,93 W/m2K ( Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)
 • Rw=32 dB (-1;5)( Hangszigetelés)
 • g= 63% (összenergia áteresztés)

Jó tudni

Minden ablakhoz rendelhető szerkezetében és kinézetében hozzá illő bejárati ajtó!

Uf = a keret hőátbocsátási tényezője

Ug = az üveg hőátbocsátási tényezője

Uw = a teljes rendszer hőátbocsátási tényezője

Árkategória

Árkategóriák

Az árak a felszereltség függvényében változhatnak.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Nyílászáró, Ajtó, Ablak és Árnyékolás termékek szabvány és egyedi gyártása. Szolgáltatásaink:

 • Tanácsadás

  Kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre telefonon, Email-en vagy személyesen irodánkban ahol akár a gyártási folyamatokat is meg tudják mutatni önnek és segítenek megválaszolni kérdéseiket.

 • Árajánlatadás

  A megkeresésünk után munkatársaink minden esetben egyedi személyre szabott árajánlatot készítenek a legrövidebb idő alatt. A feladatunk, hogy az ön által megadott méretek alapján a legpontosabb és a legmegfelelőbb árajánlatot készítsük el. Online árajánlatkérés is lehetséges.

 • Helyszíni felmérés

  Cégünknél lehetőség van a nyílászárók, ajtók egyéb termékek árajánlatkérésekor, esetleg vásárlása előtt egy úgynevezett helyszíni méretpontosításra, amit a munkatársaink önnél a beépítés helyszínén végeznek el és ez által egy pontosabb képet tudunk adni a termékről, valamint önök is megnyugodhatnak, hogy egy szakember mérte fel a munkát. A felmérés után tudunk adni egy olyan pontos árajánlatot amely ha megfelel önnek egyből megrendelési majd pedig gyártási fázisba is kerülhet.

 • Méretre gyártás

  Az árajánlatot, méretpontosítást valamint a megrendelést követően történik a szerkezetek pontos méretre gyártása. Cégünknél minden szerkezet egyedi, nincsenek előre legyártott méretű nyílászárók, ajtók, redőnyök tehát akár ( mm ) eltérésekkel is tudunk gyártani. Amit nem saját magunk gyártunk, természetesen régi partnereinktől rendeljük meg a legrövidebb határidővel. A megrendelt és gyártásra előkészített termék a saját műhelyekben (ablakos, redőnyös, üveges, szinterező) kerül legyártásra. Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik szinte a kezdetektől a cégnél vannak, és sokat tudnak hozzá adni a minőségi termékek előállításához.

 • Üvegek méretre szabása (hőszigesítés)

  Üveges műhelyünkbe saját magunk szabjuk a sík és katedrál üveget, valamint több munka fázison keresztül készítjük a hőszig üveget, amit a műanyag, fa, és alumínium ablakokba, ajtókba függöny falakba építünk be. Vállaljuk külsős partnereinknek is a bérszabást, bérgyártást.

 • Helyszínre szállítás

  A termék legyártása után a megrendelő értesítést kap az árú átvételének időpontjáról ami történhet a telephelyen vagy a helyszínre történő szállítással. Az általunk beépített szerkezeteknél a kiszállítás ingyenes. Egyéb esetben, ha házhoz szállítást kér, akkor szállítási költséget számolunk fel. A megrendelésnél ennek anyagi költségeit tisztázni kell.

 • Szakszerű beépítés

  Külön beépítésre szakosodott munkatársaink építik be a nyílászárókat, redőnyöket, egyéb termékeket. Az esetlegesen kibontott, feleslegessé vált régi ajtókat, ablakokat ingyen elszállítjuk a helyszínről.

 • Befejező munkálatok

  A nyílászárók beépítése után a lehetséges kiegészítőket (párkányt, takarólécet, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót) felszereljük valamint vállaljuk az utólagos munkákat is mint a fal visszajavítása,a kisebb sérülések vakolása a régi redőny tok gipszkartonnal való lejavítását vagy a régi tokba való beépítésnél a tok eltakarását.

 • Javítások

  Elsősorban Klubtagjaink számára, vállaljuk a nem saját magunk által gyártott és beépített szerkezetek javítását, cseréjét.

  - ablakok ajtók: beállítását, zár cserét, újra üvegezést, ajtó panel cserét, pántok, vasalatok javítását, kilincsek cseréjét, stb.
  - redőnyök: javítását, gurtni cserét, lécek, lefutók pótlását, cseréjét, stb.
  - reluxa: újra füzést, lamella, létra cserét, stb.
  - szúnyogháló: csak háló cserét, rugó javítást, stb.
  - szalagfüggöny: karnis cserét, elszakadt függöny vállfa cserét, függöny lamella pótlást, újra füzést, gyöngy cserét stb.
  - napernyő: ponyva cserét, motor javítást stb.
  - üveg: cserét
  - beltéri ajtó: beállítását, zár, kilincs cseréjét stb.

 • Egyéb kiegészítők

  Lehetősége van több, általunk forgalmazott kiegészítő külön megvásárlására is pl: kilincsek, párkányok, rögzítőelemek, ragasztók, takarólécek, szellőztetők, árnyékolástechnikai alkatrészek.

 • Részletfizetési lehetőség

  A Cetelem Bankkal kötött szerződésünk által lehetőség nyílik a részletfizetésre is. A Bank többféle konstrukciót dolgozott ki ami közül szinte biztosra veheti hogy megtalálja az önnek leg inkább megfelelő részletfizetési módot. Bővebb felvilágosításért keresse munkatársainkat.

 • 1