redonyablak.hu - Az otthon melegéért

Szúnyoghálók, rovarhálók

A szúnyogháló ma már nélkülözhetetlen kelléke az ablaknak,ajtónak. Hatékony védelemet nyújt a szúnyogok és rovarok ellen. Gátolja  a levegőben szálló falevelek, szőrszálak,  szöszök, tollak, valamint egyes fák által szálongó virágszösz bejutását a lakásba.

Fix keretes szúnyogháló

A szúnyogháló keret műanyag vagy színterezett préselt alumínium profilból készül. A szúnyogháló szövet világos szürke (antracit) színű UV-álló üvegszálas háló, amely a keretprofilba gumikéderrel van rögzítve, így meghibásodás esetén a szúnyogháló könnyen javítható.

Vannak olyan típusok, amelyek acél fülekkel vagy mágnessel könnyen rögzíthetőek a nyílászáró keretéhez.

Müanyag keretes: Főleg már meglévő régi nyilászárókra ajánljuk,kívülről csavarozva kerül fel. A szúnyogháló műanyag keretanyaga alapáron fehér vagy barna, felár ellenében három féle famintázattal rendelhető.

Alumínium keretes (peremes): A melévő nyílászáró belső peremére kerül pattintással. Az alumínium keret alapáron fehér vagy barna, felár ellenében több féle festett vagy fóliázott famintázattal, valamint a RAL színkártya színeiben rendelhető.

Pliszé szúnyogháló ajtó

Közkedvelt szúnyogháló típus.
Az UV-álló háló mind csukott, mind nyitott helyzetben harmonikaszerű állapotban van. Az alsó és felső vezetősínnek köszönhetően rendkívül stabil. A pliszé szúnyogháló ajtó könnyedén mozgatható, nyitás és zárás közben bárhol megállítható.

Ez a szúnyogháló típus megfelelő modellek összekapcsolásával igen nagy felületekre – nagyméretű ajtókra, teraszajtókra, télikertekre – alkalmazható.
A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgyl és többféle fóliázott fa mintázattal, valamint a RAL színkártya színeiben.

Rolós szúnyogháló ablakra

Elterjed, közkedvelt szúnyogháló típus.
A rolós szúnyogháló porfestett extrudált alumínium szerkezettel, UV-stabil világosszürke (antracit) színű üvegszálas szövettel készül. A 45 x 45 mm-es alumínium védőtokban lévő alumínium tengely és az abban elhelyezett rugós szerkezet biztosítja a háló függőleges (le-fel) irányú folyamatos mozgatását és annak állandó feszességét.

A szúnyogháló tokból lehúzott háló az ablak alján elhelyezett un. akasztóprofilba illesztve könnyen rögzíthető.

A szúnyogháló tok formája ötszögletű vagy alul ívelt lehet.

A 32 x 20 mm-es alumínium oldalvezető sín mindkét oldalában elhelyezett kefebetétek résmentes illeszkedést biztosítanak.

Maximális méret: 160 x 180 cm

A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgy mintázattal, világos és sötét, illetve mahagóni fa erezettel, valamint a RAL színkártya színeiben.

Az ajtóra szerelhető függőleges, rolós szúnyogháló elterjedt, közkedvelt szúnyogháló típus.
A rolós szúnyogháló porfestett extrudált alumínium szerkezettel, UV-stabil világosszürke (antracit) színű üvegszálas szövettel készül. A 45 x 45 mm-es alumínium védőtokban lévő alumínium tengely és az abban elhelyezett rugós szerkezet biztosítja a háló vízszintes, oldalirányú folyamatos mozgatását és annak állandó feszességét.

Az ajtó függőleges oldalára szerelhető szúnyogháló tok formája ötszögletű, vagy oldalt ívelt.

A 32 x 20 mm-es alumínium oldalvezető sín mindkét oldalában elhelyezett kefebetétek résmentes illeszkedést biztosítanak.

A szúnyogháló működtetésekor a védőtokból oldalirányban kihúzott hálót az ajtó ellenkező oldalán elhelyezett mágneses fogadóprofillal rögzítjük.

Maximális méret: 120 x 250 cm

Nagyobb ajtóknál a kétszárnyú kivitelt ajánljuk.

Ennél a szúnyogháló típusnál az egyik szárny a kívánt helyen reteszekkel alul-felül rögzíthető, majd a mágnescsíkok egymáshoz illesztésével zárjuk a két szárnyat.

A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgy mintázattal, világos és sötét, illetve mahagóni fa erezettel, valamint a RAL színkártya színeiben.

Szúnyogháló nyílóajtó

Népszerű, stabil szúnyogháló típus.
A szúnyogháló szinterezett alumínium szerkezettel, UV-stabil világosszürke (antracit) színű üvegszál hálóval készül. A háló a keretprofilba gumikéderrel van rögzítve, így rongálódás esetén a háló könnyen cserélhető.

A nyíló szárnyat – amelyben merevítő profil van elhelyezve – rugós zsanérral rögzítjük. A rugós zsanér biztosítja az ajtó záródását. Dupla szárnyas kivitel esetén, akár 250 cm-es szélességben is alkalmazható.

A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgy mintázattal, világos és sötét fa erezettel, valamint a RAL színkártya színeiben.

A szúnyogháló porfestett extrudált alumínium szerkezettel, UV-álló világosszürke (antracit) színű üvegszál szövettel készül. A 45 x 45 mm-es alumínium védőtokban lévő alumínium tengely és az abban elhelyezett rugós szerkezet biztosítja a háló függőleges (le-fel) irányú folyamatos mozgatását és annak állandó feszességét.

A szúnyogháló tok formája ötszögletű vagy alul ívelt.

A 32 x 20 mm-es alumínium oldalvezető sín mindkét oldalában elhelyezett kefebetétek résmentes záródást biztosítanak.

Belülről a ferde tetősík falfelületre szereljük.

A felszerelt szúnyogháló előtt a tetőablak vízszintes állásba állítható, biztosítva a levegő szabad áramlását.

A szúnyogháló szerkezete alapáron fehér vagy barna. Felár ellenében kérhető aranytölgy és többféle fa mintázattal, valamint a RAL színkártya színeiben.

Ez a szúnyogháló típus ideális megoldás ott, ahol nincs elég hely szúnyogháló nyílóajtó használatára.

 

 

arajanlatkeres.png

 

Nyílászáró, Ajtó, Ablak és Árnyékolás termékek szabvány és egyedi gyártása. Szolgáltatásaink:

 • Tanácsadás

  Kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre telefonon, Email-en vagy személyesen irodánkban ahol akár a gyártási folyamatokat is meg tudják mutatni önnek és segítenek megválaszolni kérdéseiket.

 • Árajánlatadás

  A megkeresésünk után munkatársaink minden esetben egyedi személyre szabott árajánlatot készítenek a legrövidebb idő alatt. A feladatunk, hogy az ön által megadott méretek alapján a legpontosabb és a legmegfelelőbb árajánlatot készítsük el. Online árajánlatkérés is lehetséges.

 • Helyszíni felmérés

  Cégünknél lehetőség van a nyílászárók, ajtók egyéb termékek árajánlatkérésekor, esetleg vásárlása előtt egy úgynevezett helyszíni méretpontosításra, amit a munkatársaink önnél a beépítés helyszínén végeznek el és ez által egy pontosabb képet tudunk adni a termékről, valamint önök is megnyugodhatnak, hogy egy szakember mérte fel a munkát. A felmérés után tudunk adni egy olyan pontos árajánlatot amely ha megfelel önnek egyből megrendelési majd pedig gyártási fázisba is kerülhet.

 • Méretre gyártás

  Az árajánlatot, méretpontosítást valamint a megrendelést követően történik a szerkezetek pontos méretre gyártása. Cégünknél minden szerkezet egyedi, nincsenek előre legyártott méretű nyílászárók, ajtók, redőnyök tehát akár ( mm ) eltérésekkel is tudunk gyártani. Amit nem saját magunk gyártunk, természetesen régi partnereinktől rendeljük meg a legrövidebb határidővel. A megrendelt és gyártásra előkészített termék a saját műhelyekben (ablakos, redőnyös, üveges, szinterező) kerül legyártásra. Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik szinte a kezdetektől a cégnél vannak, és sokat tudnak hozzá adni a minőségi termékek előállításához.

 • Üvegek méretre szabása (hőszigesítés)

  Üveges műhelyünkbe saját magunk szabjuk a sík és katedrál üveget, valamint több munka fázison keresztül készítjük a hőszig üveget, amit a műanyag, fa, és alumínium ablakokba, ajtókba függöny falakba építünk be. Vállaljuk külsős partnereinknek is a bérszabást, bérgyártást.

 • Helyszínre szállítás

  A termék legyártása után a megrendelő értesítést kap az árú átvételének időpontjáról ami történhet a telephelyen vagy a helyszínre történő szállítással. Az általunk beépített szerkezeteknél a kiszállítás ingyenes. Egyéb esetben, ha házhoz szállítást kér, akkor szállítási költséget számolunk fel. A megrendelésnél ennek anyagi költségeit tisztázni kell.

 • Szakszerű beépítés

  Külön beépítésre szakosodott munkatársaink építik be a nyílászárókat, redőnyöket, egyéb termékeket. Az esetlegesen kibontott, feleslegessé vált régi ajtókat, ablakokat ingyen elszállítjuk a helyszínről.

 • Befejező munkálatok

  A nyílászárók beépítése után a lehetséges kiegészítőket (párkányt, takarólécet, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót) felszereljük valamint vállaljuk az utólagos munkákat is mint a fal visszajavítása,a kisebb sérülések vakolása a régi redőny tok gipszkartonnal való lejavítását vagy a régi tokba való beépítésnél a tok eltakarását.

 • Javítások

  Elsősorban Klubtagjaink számára, vállaljuk a nem saját magunk által gyártott és beépített szerkezetek javítását, cseréjét.

  - ablakok ajtók: beállítását, zár cserét, újra üvegezést, ajtó panel cserét, pántok, vasalatok javítását, kilincsek cseréjét, stb.
  - redőnyök: javítását, gurtni cserét, lécek, lefutók pótlását, cseréjét, stb.
  - reluxa: újra füzést, lamella, létra cserét, stb.
  - szúnyogháló: csak háló cserét, rugó javítást, stb.
  - szalagfüggöny: karnis cserét, elszakadt függöny vállfa cserét, függöny lamella pótlást, újra füzést, gyöngy cserét stb.
  - napernyő: ponyva cserét, motor javítást stb.
  - üveg: cserét
  - beltéri ajtó: beállítását, zár, kilincs cseréjét stb.

 • Egyéb kiegészítők

  Lehetősége van több, általunk forgalmazott kiegészítő külön megvásárlására is pl: kilincsek, párkányok, rögzítőelemek, ragasztók, takarólécek, szellőztetők, árnyékolástechnikai alkatrészek.

 • Részletfizetési lehetőség

  A Cetelem Bankkal kötött szerződésünk által lehetőség nyílik a részletfizetésre is. A Bank többféle konstrukciót dolgozott ki ami közül szinte biztosra veheti hogy megtalálja az önnek leg inkább megfelelő részletfizetési módot. Bővebb felvilágosításért keresse munkatársainkat.

 • 1