redonyablak.hu - Az otthon melegéért

Szellőztető rendszerek

A REGEL-air® szellőzőrendszer – az ablakméret és az igények szerint – egy vagy két egyenként 125 mm széles szellőzőből áll. A szellőzőcsappantyúk különböző ellensúlyúak és 20-30 Pa nyomáskülönbségnél (a kinti és benti nyomás között) kezdik el lezárni a szellőzőnyílásokat.

A szellőzőrendszer kitűnően alkalmas a leggyakrabban előforduló 4 és 60 Pa közti nyomásviszonyokra és ezzel gondoskodik a helyiség optimális klímájáról. Éves átlagban a szélsebesség több mint 90%-ban kisebb mint 10 m/s = kb. 60 Pa (5 és 6 közötti szélerősség).

 

Szellőztető rendszer Regelair 1

A REGEL-air® szellőzőrendszer úgy van kidolgozva, hogy – a nyomásviszonyok szerint – mind légbevezető mind kiszellőztető elemként alkalmazható. Ha a REGEL-air® szellőzőrendszer kiáramló levegőelemként működik, akkor az esetlegesen keletkező kondenzvíz a vízkivezetőrészbe kerül és a falc vízkivezetésén keresztül távozik. A levegő kiáramlását segítő berendezésekkel együtt és aknás szellőzőknél a szellőzőrendszer egyszerű légbevezető elemként működik. Mivel a REGEL-air® csak az ablak felső részén kerül beépítésre, a levegő be és kiáramlásának kérdése intelligens módon van megoldva.A profil alsó részében kintről bevezetett friss levegő a szárny és a tok között felfelé száll és a szellőzőn keresztül előmelegített levegőként kerül a helyiségbe.Huzat nem lép fel, mert a légáram a szellőzőrendszeren és a felső szárnytömítésnél közvetlenül a fedés alá kerül.Ott összekeveredik a bevezetett friss levegő a helység még nem használt meleg levegőjével. Így a helyiség hatékonyan és energiatakarékosan szellőzik. A REGEL-air® szellőzőrendszer marási- és fúrási munkálatok nélkül is gyorsan beszerelhető. A már beépített ablakoknál utólag is problémamentesen beépíthető és az IDEAL 2000®, IDEAL 4000®, IDEAL 5000®, IDEAL 6000®,IDEAL 7000® és IDEAL 8000® profilszériákba integrálható.

Szellőztető rendszer Regelair 2

 

 

arajanlatkeres.png

 

Árkategória

Árkategóriák

Az árak a felszereltség függvényében változhatnak.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Nyílászáró, Ajtó, Ablak és Árnyékolás termékek szabvány és egyedi gyártása. Szolgáltatásaink:

 • Tanácsadás

  Kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre telefonon, Email-en vagy személyesen irodánkban ahol akár a gyártási folyamatokat is meg tudják mutatni önnek és segítenek megválaszolni kérdéseiket.

 • Árajánlatadás

  A megkeresésünk után munkatársaink minden esetben egyedi személyre szabott árajánlatot készítenek a legrövidebb idő alatt. A feladatunk, hogy az ön által megadott méretek alapján a legpontosabb és a legmegfelelőbb árajánlatot készítsük el. Online árajánlatkérés is lehetséges.

 • Helyszíni felmérés

  Cégünknél lehetőség van a nyílászárók, ajtók egyéb termékek árajánlatkérésekor, esetleg vásárlása előtt egy úgynevezett helyszíni méretpontosításra, amit a munkatársaink önnél a beépítés helyszínén végeznek el és ez által egy pontosabb képet tudunk adni a termékről, valamint önök is megnyugodhatnak, hogy egy szakember mérte fel a munkát. A felmérés után tudunk adni egy olyan pontos árajánlatot amely ha megfelel önnek egyből megrendelési majd pedig gyártási fázisba is kerülhet.

 • Méretre gyártás

  Az árajánlatot, méretpontosítást valamint a megrendelést követően történik a szerkezetek pontos méretre gyártása. Cégünknél minden szerkezet egyedi, nincsenek előre legyártott méretű nyílászárók, ajtók, redőnyök tehát akár ( mm ) eltérésekkel is tudunk gyártani. Amit nem saját magunk gyártunk, természetesen régi partnereinktől rendeljük meg a legrövidebb határidővel. A megrendelt és gyártásra előkészített termék a saját műhelyekben (ablakos, redőnyös, üveges, szinterező) kerül legyártásra. Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik szinte a kezdetektől a cégnél vannak, és sokat tudnak hozzá adni a minőségi termékek előállításához.

 • Üvegek méretre szabása (hőszigesítés)

  Üveges műhelyünkbe saját magunk szabjuk a sík és katedrál üveget, valamint több munka fázison keresztül készítjük a hőszig üveget, amit a műanyag, fa, és alumínium ablakokba, ajtókba függöny falakba építünk be. Vállaljuk külsős partnereinknek is a bérszabást, bérgyártást.

 • Helyszínre szállítás

  A termék legyártása után a megrendelő értesítést kap az árú átvételének időpontjáról ami történhet a telephelyen vagy a helyszínre történő szállítással. Az általunk beépített szerkezeteknél a kiszállítás ingyenes. Egyéb esetben, ha házhoz szállítást kér, akkor szállítási költséget számolunk fel. A megrendelésnél ennek anyagi költségeit tisztázni kell.

 • Szakszerű beépítés

  Külön beépítésre szakosodott munkatársaink építik be a nyílászárókat, redőnyöket, egyéb termékeket. Az esetlegesen kibontott, feleslegessé vált régi ajtókat, ablakokat ingyen elszállítjuk a helyszínről.

 • Befejező munkálatok

  A nyílászárók beépítése után a lehetséges kiegészítőket (párkányt, takarólécet, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót) felszereljük valamint vállaljuk az utólagos munkákat is mint a fal visszajavítása,a kisebb sérülések vakolása a régi redőny tok gipszkartonnal való lejavítását vagy a régi tokba való beépítésnél a tok eltakarását.

 • Javítások

  Elsősorban Klubtagjaink számára, vállaljuk a nem saját magunk által gyártott és beépített szerkezetek javítását, cseréjét.

  - ablakok ajtók: beállítását, zár cserét, újra üvegezést, ajtó panel cserét, pántok, vasalatok javítását, kilincsek cseréjét, stb.
  - redőnyök: javítását, gurtni cserét, lécek, lefutók pótlását, cseréjét, stb.
  - reluxa: újra füzést, lamella, létra cserét, stb.
  - szúnyogháló: csak háló cserét, rugó javítást, stb.
  - szalagfüggöny: karnis cserét, elszakadt függöny vállfa cserét, függöny lamella pótlást, újra füzést, gyöngy cserét stb.
  - napernyő: ponyva cserét, motor javítást stb.
  - üveg: cserét
  - beltéri ajtó: beállítását, zár, kilincs cseréjét stb.

 • Egyéb kiegészítők

  Lehetősége van több, általunk forgalmazott kiegészítő külön megvásárlására is pl: kilincsek, párkányok, rögzítőelemek, ragasztók, takarólécek, szellőztetők, árnyékolástechnikai alkatrészek.

 • Részletfizetési lehetőség

  A Cetelem Bankkal kötött szerződésünk által lehetőség nyílik a részletfizetésre is. A Bank többféle konstrukciót dolgozott ki ami közül szinte biztosra veheti hogy megtalálja az önnek leg inkább megfelelő részletfizetési módot. Bővebb felvilágosításért keresse munkatársainkat.

 • 1