redonyablak.hu - Az otthon melegéért

Szalagfüggöny árnyékolás rendszerek

×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló termekek/szalagfuggony mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló termekek/szalagfuggony mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

A szalagfüggönyök belső árnyékolók, melyek a lamellák elforgatásával vagy teljes elhúzásával szabályozzák a beeső fény mennyiségét. A függöny szerkezetét adó lamellák és a tartó karnis is tetszőleges RAL színben rendelhető, így illeszkedve a helyiség meglévő kialakításához. A motoros mozgató kivitel abszolút kényelemmel társul, de kérhető olcsóbb kézi működtetést biztosító változat is. A lamellák készülhetnek fényáteresztő és teljes fényzáró alapanyagból. Karbantartást nem igényelnek, tisztításuk szükség esetén egy egyszerű letörléssel megoldható. 

{gallery}termekek/szalagfuggony{/gallery}   

 

A 127 mm széles lamellák úgynevezett vállfák segítségével kapcsolódnak a karnisban futó gorgős kocsikhoz. Minden lamella alján egy súly helyezkedik el, ami biztosítja annak feszességét. A súlyokat gyöngylánc köti össze. A lamellákat két zsinórral lehet mozgatni, az egyikkel szét- illetve összehúzni lehet, a másikkal a lamellák elfordulási szögét lehet szabályozni 180 fokban. Lehetőség van a mozgatás motorizálására, automatizálására is. A szalagfüggöny lamellák változatos anyagokból, elsősorban szövet és PVC-ből készülnek, UV stabilak, portaszítóak. De megtalálhatók köztük speciális tulajdonságokkal rendelkező üvegszálas lángálló, speciális fényvisszaverő alupigmentált anyagok is. Vannak fényáteresztő és fényzáró anyagok, különböző sűrűségű és vastagságú textilek.

Felszerelés történhet mennyezetre (akár ferde síkban, vagy ívben is) vagy oldalfalra, állítható fali tartó konzolok segítségével. Felszerelése a faltól, ablaktól legalább 8 cm -re lehetséges, hogy a lamellák kényelmesen el tudjanak fordulni.

Működését tekintve 4 féle módon történhet a szalagok gyűjtése:

- Kezelő felé gyűjt (a lamellák a kezelő zsinór felőli oldalon gyűlnek összehúzott állapotban)

- Kezelőtől ellentétes irányba gyűjti össze a lamellákat

- Középről a két oldalra gyűjti (mint a színházi függöny)

- Középre gyűjti

 

 

arajanlatkeres.png

 

Nyílászáró, Ajtó, Ablak és Árnyékolás termékek szabvány és egyedi gyártása. Szolgáltatásaink:

 • Tanácsadás

  Kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre telefonon, Email-en vagy személyesen irodánkban ahol akár a gyártási folyamatokat is meg tudják mutatni önnek és segítenek megválaszolni kérdéseiket.

 • Árajánlatadás

  A megkeresésünk után munkatársaink minden esetben egyedi személyre szabott árajánlatot készítenek a legrövidebb idő alatt. A feladatunk, hogy az ön által megadott méretek alapján a legpontosabb és a legmegfelelőbb árajánlatot készítsük el. Online árajánlatkérés is lehetséges.

 • Helyszíni felmérés

  Cégünknél lehetőség van a nyílászárók, ajtók egyéb termékek árajánlatkérésekor, esetleg vásárlása előtt egy úgynevezett helyszíni méretpontosításra, amit a munkatársaink önnél a beépítés helyszínén végeznek el és ez által egy pontosabb képet tudunk adni a termékről, valamint önök is megnyugodhatnak, hogy egy szakember mérte fel a munkát. A felmérés után tudunk adni egy olyan pontos árajánlatot amely ha megfelel önnek egyből megrendelési majd pedig gyártási fázisba is kerülhet.

 • Méretre gyártás

  Az árajánlatot, méretpontosítást valamint a megrendelést követően történik a szerkezetek pontos méretre gyártása. Cégünknél minden szerkezet egyedi, nincsenek előre legyártott méretű nyílászárók, ajtók, redőnyök tehát akár ( mm ) eltérésekkel is tudunk gyártani. Amit nem saját magunk gyártunk, természetesen régi partnereinktől rendeljük meg a legrövidebb határidővel. A megrendelt és gyártásra előkészített termék a saját műhelyekben (ablakos, redőnyös, üveges, szinterező) kerül legyártásra. Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik szinte a kezdetektől a cégnél vannak, és sokat tudnak hozzá adni a minőségi termékek előállításához.

 • Üvegek méretre szabása (hőszigesítés)

  Üveges műhelyünkbe saját magunk szabjuk a sík és katedrál üveget, valamint több munka fázison keresztül készítjük a hőszig üveget, amit a műanyag, fa, és alumínium ablakokba, ajtókba függöny falakba építünk be. Vállaljuk külsős partnereinknek is a bérszabást, bérgyártást.

 • Helyszínre szállítás

  A termék legyártása után a megrendelő értesítést kap az árú átvételének időpontjáról ami történhet a telephelyen vagy a helyszínre történő szállítással. Az általunk beépített szerkezeteknél a kiszállítás ingyenes. Egyéb esetben, ha házhoz szállítást kér, akkor szállítási költséget számolunk fel. A megrendelésnél ennek anyagi költségeit tisztázni kell.

 • Szakszerű beépítés

  Külön beépítésre szakosodott munkatársaink építik be a nyílászárókat, redőnyöket, egyéb termékeket. Az esetlegesen kibontott, feleslegessé vált régi ajtókat, ablakokat ingyen elszállítjuk a helyszínről.

 • Befejező munkálatok

  A nyílászárók beépítése után a lehetséges kiegészítőket (párkányt, takarólécet, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót) felszereljük valamint vállaljuk az utólagos munkákat is mint a fal visszajavítása,a kisebb sérülések vakolása a régi redőny tok gipszkartonnal való lejavítását vagy a régi tokba való beépítésnél a tok eltakarását.

 • Javítások

  Elsősorban Klubtagjaink számára, vállaljuk a nem saját magunk által gyártott és beépített szerkezetek javítását, cseréjét.

  - ablakok ajtók: beállítását, zár cserét, újra üvegezést, ajtó panel cserét, pántok, vasalatok javítását, kilincsek cseréjét, stb.
  - redőnyök: javítását, gurtni cserét, lécek, lefutók pótlását, cseréjét, stb.
  - reluxa: újra füzést, lamella, létra cserét, stb.
  - szúnyogháló: csak háló cserét, rugó javítást, stb.
  - szalagfüggöny: karnis cserét, elszakadt függöny vállfa cserét, függöny lamella pótlást, újra füzést, gyöngy cserét stb.
  - napernyő: ponyva cserét, motor javítást stb.
  - üveg: cserét
  - beltéri ajtó: beállítását, zár, kilincs cseréjét stb.

 • Egyéb kiegészítők

  Lehetősége van több, általunk forgalmazott kiegészítő külön megvásárlására is pl: kilincsek, párkányok, rögzítőelemek, ragasztók, takarólécek, szellőztetők, árnyékolástechnikai alkatrészek.

 • Részletfizetési lehetőség

  A Cetelem Bankkal kötött szerződésünk által lehetőség nyílik a részletfizetésre is. A Bank többféle konstrukciót dolgozott ki ami közül szinte biztosra veheti hogy megtalálja az önnek leg inkább megfelelő részletfizetési módot. Bővebb felvilágosításért keresse munkatársainkat.

 • 1