redonyablak.hu - Az otthon melegéért

Fa ablakok technikai jellemzői:

Standard 68 mm-es ablak:

    Ug= 1,1 W/m2K
    Uw=1,6 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Extra 78 mm-es ablak:

    Ug= 0,7 W/m2K
    Uw=1,1 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Premium 88 mm-es ablak:

    Ug= 0,6 W/m2K
    Uw=1,0 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Fa - alu ablak 68 mm:

    Ug= 1,1 W/m2K
    Uw=1,6 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Passzív fa - alu  ablak:

    Ug= 0,6 W/m2K
    Uw=0,8 W/m2K
    Rw=32 dB (-1;5)

Termoscudo passzív fa ablak rendszer

Innováció, a rugalmasság és az állandó fejlődés eredményeként megszületett, egy optikailag keskeny fa és alumínium ablak együttes passzívházakhoz kifejezetten.

Uw= 0,78 W/m2K

Garantált bevizsgált értékek a PasszivHáz intézetében Darmstadtban, egyedi megjelenés, páratlan forma, külső oldalon minimál keskeny szerkezet és síkbazárodó forma.
Minimál Design bárki számára!

Logikus választás a Termoscudo Passzív Ablak a többi passzív rendszerhez képest a profil vastagság 97,5 mm míg van olyan rendszer ahol ez 130-150 mm közé esik.
Jól megtervezett, átfontolt profil, a csúcstermékek Kedvelőinek!

Mi is a Termoscudo Passzív Ablak?

Egy komplett rendszer, amiben belső oldalon, minimál kialakítású szögletes profil, a középső réteg XPS nevű tömör szigetelőanyag található, amelynek a hőáteresztési tényezője csupán 0,059 W / (m² K). Nagyon kedvező a merevsége és a rugalmassága, és garantált a szakítószilárdsága. A külső oldalon az alumínium vértezés, síkbailleszkedő, síkbazárodó verzióban.
Fő küldetése:

A kortárs design, tiszta szögletes vonalak, letisztult formák, a koncepciók extrém hőszigetelési teljesítményei a főbb jellemzői a Jankó Ablak Passzív rendszerének.

Válaszható Színek

Színek tekintetében a Ral kártya színei választhatóak, de igény alapján fényes; félfényes; matt színek állnak a rendelkezésünkre. Megtalálhatók a színek között egyedinek mondható inox hatású alumíniumok, és az oxypulver prémium felületek.

Tulajdonságok:

 • Design és életstílus
 • Top – értékek, top üvegezés
 • Keskeny keret optika
 • Beépítési mélység 97,5 mm
 • Külső oldalon SÍKBAZÁRODÓ
 • 4 x Gumitömítés

Passziv ház ablak előnyei:

 • nagyon kedvező hőszigetelési értékek
 • gyorsan megtérülő befektetés a hosszú fűtési időszak végett kisebb fűtés számlák
 • megnövelt komfort a használójának
 • könnyű fenntarthatóság
 • nincs páralecsapódás, nem szükséges az ablak alá fűtőtestet helyezni
 • speciális és mégis fokozottan stabil termék
 • tok / szárny vastagság 97,5 mm / 114 mm

Jó tudni

Minden ablakhoz rendelhető szerkezetében és kinézetében hozzá illő bejárati ajtó!

Uf = a keret hőátbocsátási tényezője

Ug = az üveg hőátbocsátási tényezője

Uw = a teljes rendszer hőátbocsátási tényezője

Árkategória

Árkategóriák

Az árak a felszereltség függvényében változhatnak.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Nyílászáró, Ajtó, Ablak és Árnyékolás termékek szabvány és egyedi gyártása. Szolgáltatásaink:

 • Tanácsadás

  Kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre telefonon, Email-en vagy személyesen irodánkban ahol akár a gyártási folyamatokat is meg tudják mutatni önnek és segítenek megválaszolni kérdéseiket.

 • Árajánlatadás

  A megkeresésünk után munkatársaink minden esetben egyedi személyre szabott árajánlatot készítenek a legrövidebb idő alatt. A feladatunk, hogy az ön által megadott méretek alapján a legpontosabb és a legmegfelelőbb árajánlatot készítsük el. Online árajánlatkérés is lehetséges.

 • Helyszíni felmérés

  Cégünknél lehetőség van a nyílászárók, ajtók egyéb termékek árajánlatkérésekor, esetleg vásárlása előtt egy úgynevezett helyszíni méretpontosításra, amit a munkatársaink önnél a beépítés helyszínén végeznek el és ez által egy pontosabb képet tudunk adni a termékről, valamint önök is megnyugodhatnak, hogy egy szakember mérte fel a munkát. A felmérés után tudunk adni egy olyan pontos árajánlatot amely ha megfelel önnek egyből megrendelési majd pedig gyártási fázisba is kerülhet.

 • Méretre gyártás

  Az árajánlatot, méretpontosítást valamint a megrendelést követően történik a szerkezetek pontos méretre gyártása. Cégünknél minden szerkezet egyedi, nincsenek előre legyártott méretű nyílászárók, ajtók, redőnyök tehát akár ( mm ) eltérésekkel is tudunk gyártani. Amit nem saját magunk gyártunk, természetesen régi partnereinktől rendeljük meg a legrövidebb határidővel. A megrendelt és gyártásra előkészített termék a saját műhelyekben (ablakos, redőnyös, üveges, szinterező) kerül legyártásra. Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik szinte a kezdetektől a cégnél vannak, és sokat tudnak hozzá adni a minőségi termékek előállításához.

 • Üvegek méretre szabása (hőszigesítés)

  Üveges műhelyünkbe saját magunk szabjuk a sík és katedrál üveget, valamint több munka fázison keresztül készítjük a hőszig üveget, amit a műanyag, fa, és alumínium ablakokba, ajtókba függöny falakba építünk be. Vállaljuk külsős partnereinknek is a bérszabást, bérgyártást.

 • Helyszínre szállítás

  A termék legyártása után a megrendelő értesítést kap az árú átvételének időpontjáról ami történhet a telephelyen vagy a helyszínre történő szállítással. Az általunk beépített szerkezeteknél a kiszállítás ingyenes. Egyéb esetben, ha házhoz szállítást kér, akkor szállítási költséget számolunk fel. A megrendelésnél ennek anyagi költségeit tisztázni kell.

 • Szakszerű beépítés

  Külön beépítésre szakosodott munkatársaink építik be a nyílászárókat, redőnyöket, egyéb termékeket. Az esetlegesen kibontott, feleslegessé vált régi ajtókat, ablakokat ingyen elszállítjuk a helyszínről.

 • Befejező munkálatok

  A nyílászárók beépítése után a lehetséges kiegészítőket (párkányt, takarólécet, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót) felszereljük valamint vállaljuk az utólagos munkákat is mint a fal visszajavítása,a kisebb sérülések vakolása a régi redőny tok gipszkartonnal való lejavítását vagy a régi tokba való beépítésnél a tok eltakarását.

 • Javítások

  Elsősorban Klubtagjaink számára, vállaljuk a nem saját magunk által gyártott és beépített szerkezetek javítását, cseréjét.

  - ablakok ajtók: beállítását, zár cserét, újra üvegezést, ajtó panel cserét, pántok, vasalatok javítását, kilincsek cseréjét, stb.
  - redőnyök: javítását, gurtni cserét, lécek, lefutók pótlását, cseréjét, stb.
  - reluxa: újra füzést, lamella, létra cserét, stb.
  - szúnyogháló: csak háló cserét, rugó javítást, stb.
  - szalagfüggöny: karnis cserét, elszakadt függöny vállfa cserét, függöny lamella pótlást, újra füzést, gyöngy cserét stb.
  - napernyő: ponyva cserét, motor javítást stb.
  - üveg: cserét
  - beltéri ajtó: beállítását, zár, kilincs cseréjét stb.

 • Egyéb kiegészítők

  Lehetősége van több, általunk forgalmazott kiegészítő külön megvásárlására is pl: kilincsek, párkányok, rögzítőelemek, ragasztók, takarólécek, szellőztetők, árnyékolástechnikai alkatrészek.

 • Részletfizetési lehetőség

  A Cetelem Bankkal kötött szerződésünk által lehetőség nyílik a részletfizetésre is. A Bank többféle konstrukciót dolgozott ki ami közül szinte biztosra veheti hogy megtalálja az önnek leg inkább megfelelő részletfizetési módot. Bővebb felvilágosításért keresse munkatársainkat.

 • 1